Mässan var i Borås denna gång

Denna gång var scrapbooking mässan inte i Göteborg utan i Borås men jag tog mig till mässan och handlade massor :-) (missade ju dessutom några mässor förra året pga. personliga saker, så passade på att INTE snåla utan HANDLA massa) :-) Här är inköpen, fotade 13 Mars 2010.

Först ut är dessa vackra papper med delfiner, vattenbubblor, djur & snö...
 
på baksidan av delfinerna & bubblorna ser det ut så här... (djuren o snön har inte motiv på baksidorna).


Näst i kön att få visa upp sig står dessa söta djurpapper. (Köpt massa djur papper eftersom vår familj älskar djur och har fått gratis årskort på borås djurpark så då tänkte jag att vi ska ta massa fina kort o så scrappar jag dem sedan med mina djur papper :-)
Här kommer 2 bilder, en helhetsbild & 1 närbild...Nu kommer det en hög till med vackra papper som jag köpte. (I år satsade jag på papper hihi* de andra åren har jag väntat med papper till sist och inte hunnit kolla så noga så nu ändrade jag strategi, papper i centrum :-) ).
Här ska tilläggas att flera av papprerna är köpta i sätt om 2 st för att scrappa snyggare med upplägget 2 sidor som är bästa sätt att scrappa :-)

På denna bild (ovan ser ni ena sidan av papprerna, bilden nedan ser ni baksidan på de som har, jul- o bakpapper hade bara motiv på ena sidan).


Näst ut är detta enormt vackra papper fram o baksida, framsidan är den jag tänker använda :-)
Framsidan (nedan)

och baksidan av detta papper kommer här...


Fler papper kommer här...

1. Framsidorna


2. Baksidorna av ovanstående papper...


3. Fler papper, här också dubbletter för att scrappa snyggare, matchande, i år är det papper med djur och pojkiga papper som gäller för att kunna scrappa mycket med sonen Hugo och våra kommande trippar till/på Borås djurpark (som tidigare nämnts).
Framsidorna kommer här...


4. Baksidorna på ovanstående papper kommer här...

Fler papper kommer nu...

1 Framsidan & Baksidan... (2 bilder)

Här kommer det mer...
1. Fram & Baksida 2 foton...
Detta papper tänkte jag ha till påskkort och det har jag haft också... :-)

Så köpte jag dekorationer också, smyckedekorationer men som går lika bra att ha på sina LO´s (vilket jag kommer ha bortsätt från en sak som är planerad att skapa till en *hemlig person*  & lite annat... :-)
Här kommer lite olika foton på detta. Klicka på de små bilderna för att se dem större...
  

1. Hjärtat med text - You Rock and Roll & Gitarren+ ev. namnet Hugo i svart tråd tänkte jag ha på en LO där Hugo spelar sin gitarr han fick i 2- årspresent från några släktingar han rockar loss som sjutton med sin gitarr som också låter som sjutton högt... haha* Han är helt salig på de bilder vi tog precis efter att han fick den :-) Haha* :-)

2. Hjärtat med text - Amore & Love tänkte jag ha på ngn. LO med mig & Andreas.

3. Katten ska användas till en överraskning till *hemlig person* i min omgivning.

4. Hjärtana blir nog använda i ngt. smycke jag gör när jag får tid och lust. :-) Jag har tyvärr inte riktigt fått den där kärleken till smycketillverkning som jag har till kortmakeri och scrapbooking, men jag har skapat lite smycken i alla fall, kolla in länken smycken bland mina kategorier.

 

Nu fortsätter vi vidare i mina inköp & här kommer lite blandat smått & gott...
Först ut är Ez- mount, Påskstämplar & Några böcker att dekorera. (Dessa användes att dekorera med color wash & masker på mässan och när jag såg demon av detta fick jag så klart -"vill - ha - begär", dock vart jag ej helt säker på om jag ville betala vad priset på av color washen var trots erbjudandet de hade på alla färger. Jag valde att vänta & ångrade det massor så beställde det i butik senare efter mässan med mässpris haha... tyvärr har jag inte bild på dessa men men...)
Nu till bilder som jag har....

och närbild på stämplarna...

På textstämpeln står det - Puss i påsk

Här kommer mer smått & gott...

och en närbild på "you do" paketet...

Djur knappar :-)

Och här kommer fler saker jag köpte...

Fler djungel djur :-) Här i filt och i plast  (tror jag det är) :-)


Perfect Pearls, mini mister & en vacker stämpel med "notpapper" & fjäril köpte jag också. :-)


Lite cardstock & Ett påskägg att pynta till sonen & flera papper med det dansande paret, de pappret är inköpt för/till en beställning på 10 st inbjudningskort st. 10 X 10 cm som kunden önskar.
Och nedan ser du hur baksidan på dessa papper ser ut...


Och sist men inte minst en helhetsbild på mina inköp :-) En toppen dag i Borås med massa inköp, är så himla nöjd.

Alla mina härliga inköp!


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Åh, va synd att jag missade mässan. Jag hade gärna velat gå. Du fick ju med dig mycket fina saker därifrån. När ungefär är mässan? Jag kanske kan gå nästa år.Kram

2010-04-08 @ 14:51:45
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0