LO X 2 st

1;

Tag; Distressat och använt guld perfect pearls blandat med vatten - glimmer mist :-) skimmrar så vackert i verkligheten, svårt fånga på bild.

2;
Tävling

Nu kände jag att det är dags för en tävling, vinster med unika handgjorda kort.

Vad ska du göra för att vara med i tävlingen?

1. Bli en följare av min blogg på http://www.bloglovin.com/blog/706625/viktoriahelena# (är du redan en följare så hoppa till steg 2)
2. Skriv en kommentar efteråt i min blogg med namn, mail och deltagande i tävlingen, så jag vet att du blivit en följare på bloglovin.
Kommentaren ska vara liknande;

"Nu är jag följare av din blogg i bloglovin, därmed också med i denna tävlingen. Mitt namn är Viktoria Jönsson & min mail skogstrollet_4@hotmail.com"

Ja det var allt, sedan är det bara att hålla tummarna på turen. (Kommer ge varje person ett nr. som jag sedan använder på random.org för att utse vinnare med)

Tävlingen håller på 23 Jan 2011 - 30 Januari 2011.

Ju fler tävlande dessto fler priser utlovas.

Projekt på G

Anledningen till att det inte skrivs/uppdateras så mycket här är att jag just nu håller på skapa massa till ett/två speciella tillfällen. Så mer om detta kommer så småningom och även bilder på allt som skapas men hittills blir det lite tomt här men ska försöka hinna sticka mellan med lite annat så bloggen uppdateras lite under prejekttiden också. Mvh Viktoria. Ps. snart kommer jag bl.a. ha en tävling här.


Chokladpåse

Gå-bort-present till syster + kille då vi blev bjudna på fika hos dem.


BIA - Bokenäs

Klicka på de små bilderna för att se dem större.

Jag har gjort ett album med lite bilder från sommarsemestern i Bokenäs (fler bilder i "vanligt" album)

 
   


 


   


 
 
 

Färgat in med blå distress & color wash :-)


  RSS 2.0