Kort

Har gjort ett till kort men kan tyvärr inte visa förens om någon/några veckor när mottagare fått sitt kort. Sorry men håll ut mina underbara bloggläsare. Kort kommer så småningom på kortet :-) haha vilken mening alltså*

Scrapbooking

Blomman har jag gjort själv med hjälp av mall. :-)


Adresslappar

Den 21 skapade jag nya adresslappar till mina kort fick snabbt ta kort för vi skulle iväg så bilden blev inte så bra sorry för det...


Beställning 2 st bröllopskort

Jag har fått en beställning på 2 st. bröllopskort så jag fick köpa en bröllopsstämpel nu, har tidigare gjort ett bröllopskort men då använde jag bild från nätet, resultat blev....
 
men när jag skapat dessa 2 till beställningen o brudparen fått dem kommer de ju självklart upp här på bloggen :-)

Projekt på g just nu

Nu håller jag på med ett BIA projekt till en hemlig person, bilder kommer när det är klart o personen fått sin BIA bok.

Avslutat samarbete med Babyshopen

Ja igår avslutade jag samarbetet med butiken Babyshopen för att jag inte bor i partille längre och kommer nog inte infinna mig på allum så ofta då vi tillhör o handlar i alingsås numera, sedan husflytt. Så jag kände att det blir mer möda än vinst så då valde jag att avsluta försäljningen av mina kort hos dem. Jag tackar för dessa månader vi samarbetade och de kort dom sålde. Nu finns åter alla de kort som inte blev sålda hemma hos mig igen. Så maila mig om ni vill ha babykort, välkommen till världen, det blev en pojke/flicka/tvillingar osv. Ska snarast fixa i prislista också och uppdatera vilka som blivit sålda. Kram på er mina underbara bloggläsare, jag hoppas jag inte ställer till med ngt för er som tänkt handla igår eftermiddag eller idag i butiken. Mail som sagt om/när ni behöver babykort eller vilka andra kort som helst som tidigare också för den delen :-)

Kram // Viktoria 

OBS! Jag kommer inte längre leta upp under kort och skriva såld osv. blir för mycket extra jobb. Nu får ni istället kolla in prislistan för att se vilka kort som finns kvar. :-)

2 DUBBELSIDOR LO


Blommorna i samma papper som de omkringliggande på andreas med röda hjärtat.


Kanske inte syns så bra på bilden men försöker visa de kort ja använde 3d kuddar på :-) de tre bilderna i rad


Såväl kortet som hjätat är med 3d effekt. :-)

Nu till min andra dubbel LO
Närbild på tag


Närbild blomma + knapp & band

Ej mer Scraphörna NU Pysselrum & Datarum :-)

Bilderna från min scraphörna är ju tagna i Partille men sedan husköp & husflytt fick jag ett pyssel & datarum istället (även andreas såklart) :-) så lycklig. :-) Köpt in fler möbler, fått möbler som vi tidigare haft annat i. Tänkte så småningom visa hur det ser ut i mitt pysselrum men idag nöjer jag mig med att visa min gamla respektive nya förvaringssätt/möbel för mina älskade papper.

Gammla
Sorry  mörka bilder men dåligt ljus på kvällen utan lampor i nya huset :P

4 st väskor med massa papper o lite dekorationer, inte så lätt o hitta det man vill ha & se vad man har tyvärr... men de funkade ändå..


Närbild på en av väskorna.


Öppnas med dragkedja


Papprerna i denna med motiv, hade även med cardstock & annat papper & presentpapper

Nu min underbara NYA möbel för mina vackra papper istället, så mycket lättare & smidigare att se vad man har & komma åt dem.

Sorry även dessa bilder lite mörka pga. dåligt ljus & kvällstid. Ska ta nya bilder  i samband med visning av resten av pyssel & datarummet.


Möblen


Ta i handtaget o dra ut.


Lite närmare titt, Har mina cardstock först till höger, en färg för varje mapphållare :-)
Sedan kommer papper med motiv på i olika genre en efter en och ngr i samma kategori i samma mapphållare.


Kolla ännu närmre. :-)

Love my  new paper funiture!

Grattis Mikael 18 år

Nu kommer ett av de kort ni så länge väntat på att få se, Nu hälsade Mikael & hans fästmö Emelie på oss på grillkväll så grattade vi honom till hans 18 -årsdag. Senare kom även hans mamma hit en sväng (skulle hämta upp dem.)
På sin 18 -årsdag fick Mikael en vit bil så då fick kortet bli så här...


Framsidan

Inne i kortet + text på andra sidan (den som man ser lite av nu och är helblå på bilden)

Baksidan


Slår ett slag

Slår ett slag igen för min andra blogg där jag lägger upp bilder o texter ur mitt liv, min vardag http://viktoriahelenasliv.blogg.se

Ps! Slår även ett reklam slag, Om ni tycker om mina skapelser scrapbooking, altrat, kort, annat pyssel, BIA projek osv, tipsa då alla ni känner om mig o min sida. Jag skapar det ni vill ha till ALLA tillfällen.

Ps! Skicka gärna en kommentar när ni är här inne, det är så kul att veta vilka som kollar ens sida och kunna skriva tillbaka till er alla.


Mitt första BIA projekt

Japp så hade man gjort sitt första BIA projekt någonsin, en minibok till min syster på hennes 28 -årsdag. Kolla in det här.

Får dock sätta svart som alltid för människorna men men... ni ser det mesta ändå så :-)
Klicka på de små bilderna för att se dem större.


framsidan

sid. 1 & 2

Närbild s. 1

Närbild s. 2

Sid. 3 & 4
Närbild s. 3 Närbild s. 4

Sid 5 & 6.
Närbild s. 5  Närbild s. 6

Baksidan

Sidorna

Taget lite uppifrån

Vinkel från vajer & framsida.

Och sist men inte minst två bilder på mitt tema pappersarbete med BIA minibok & väskkort.Grattis Malin 28 år; Kort, BIA bok & Väska

Yes då kommer här bilder på mina alster till syrran. Visar i detta inlägg Kortet gjort som en väska eftersom hon skulle få/fick en väska av oss + min andra syster med respektive.  Till sist visar jag även en bild med mitt tema med BIA boken också i samma papper. (Mer om BIA boken & fler bilder finner du i länken BIA - Bind-it-All som snart kommer upp)


Framsidan

Självklar kan man även bära väskan i handen :-)

Baksidan

Nu öppnar vi väskan/kortet.

nu är det på g..

Inne i kortert finns mycket yta för text.

Väskan hon fick.

BIA boken min första någonsin :-) Så kul & göra. + Kortet som en väska!

Grattis syrran - Malin 28 år

Idag fyller Malin, min syster, 28 år. Det ska vi fira kl 14 idag :-) Måste nog snart göra iordning mig :-) Klockan är ju redan nu i skrivande stund 13.14 hihi* Lägger upp alster & presenter efter kalaset. :-) Kram på dig syrran!


14 Juli - 09

Då handlade jag en hel del nytt till mitt pyssel, kolla in....

Det fick ex. bli en BIA :-) Har gått o trånat efter den länge nu men inte köpt pga. priset men nu kunde jag inte vänta längre för jag fick ett så himla bra erbjudande med två gratis vajrar & en enorm bunt med kartong och när jag ändå tvekade la hon i butiken på ytterligare en lika stor bunt med papper & då kunde jag ju inte nobba, då slog jag till :-) (jag räknade kartongerna när ja kom hem och håll i er nu, det var hela 106 st. :-) Alla dessa & 2 st. vajer "Wires" paket fick ja alltså helt gratis. Tack till butiken som sålde till mig o gav mig så mycket gratis.


BIA = Bind-it-All + gratis tillbehören+ . 2 blå papper, Snöre svart vågigt, Snöre rakt smalt, ett vitt, ett svart, ett brunt, Sammet pulver blå, Glitter röd & rosa. Blommor röda, Dubbelhäftande tejp 2 st rullar i olika storlekar. Guld & Lila stämpeldyne färg.

Nu står de så fint i min stora pysselhylla. (Har ju fått ett pyssel/data rum nu i huset vårat. Ska lägga upp bilder så småningom, ska göra om, måla väggarna i rummet o så först, eller kanske ja ska ta ett före & efter kort.)

1 kort till

Nyss klar med ytterligare 1 kort till en hemlig person, bilder kommer upp när personen fått sitt kort.
Kortet är gjort i en liten (för mig) annorlunda vikning och utseende :-)

2 Kort

Oj har helt glömt nämna de 2 kort jag gjort tidigare i denna månaden men också ett som är gjort redan i juni. Dock har mottagare ännu ej fått sina kort så ni får tappert vänta på bilder av dessa 2 korten. Tack för ert tålamod :-)

Lill-kusinen klarade teoriprovet för körkortet idag


Framsidan. Tjejen gillar rosa o svart så då fick de ju gå i dessa färgerna :-) (syns kanske ej så bra på bilden men ja de syns i verkligheten)

 I kortet (klicka på bilden för att se den större.) I kortet. (Närbild)


I kortet. (Närbild.)


Baksidan.

Grattis kusinen.


På god väg

Nu har vi internet men ännu inte löst det trådlöst o dessutom är första uttaget nedervåningen o vårt data/pysselrum övervåningen så får i värsta fall dra sladd hela vägen för fast internetlösning som vi egentligen icke vill ha men men.... Nu är det insatt lite temporärt och jag står nu upp skriver i bokhyllan med bärbar dator haha* Knäppt men sant. Nu fick ja i alla fall skriva detta inlägget o visa att jag lever ännu.
:-) Puss o Kram på er alla mina bloggläsare som tappert fortsatt/fortsätter trots detta långa avbrott o kolla in på min/mina bloggar. TACK! Ska försöka blogga mer nu som förr så snart vi löst de där med att få upp internet på ett eller annat sätt till övervåningen i huset vårt :-) Kram igen till er alla. Ha en riktigt bra dag. Idag ska vi för övrigt hälsa på lite släktingar.

Sorry

Sorry att jag inte bloggar nu men vi har inte internet hemma ännu, det dröjer tydligen upp till en vecka till nu när vi flyttat till hus - därav dålig med uppdatering, så nu vet ni det. Puss på er alla & jag hoppas att jag inte tappar er mina underbara läsare. Mvh Viktoria!

RSS 2.0