2 sidor

Yes idag har ja scrappat klart 2 sidor med foton :-) Kommer ta bild på det så småningom o lägga upp så håll ut :-)

Mors dag

Idag är det mors dag och min mamma fick detta kortet med text i. Sorry den lite suddiga bilden. Det blå bandet glittar men det syns inte direkt på bild men i verkligheten så syns det :-) Själv fick jag frukost vid soffan och tv`n & pysselsaker i paket av min son o min fästman :-)


Grattis på födelsedagen

Kolla in http://viktoriahelenasliv.blogg.se och Dagbok 2009

Kortet borde ha kommit fram nu så...

Kortet borde ha kommet fram nu så lägger upp det här. Mamman i familjen från det huset vi köpt i ingared var inte med på kontrakstskrivningsdagen för dom hade fått en son någon dag tidigare så då fick jag idén att skapa o skicka ett kort till dem o deras pojk. Här kommer bild på det.

Nalle i rosa


Sorry den dåliga bilden... nallen är med 3d kuddar alltså upphöjd :-)

Till en hemlig person

Har skapat ett kort till en hemlig person och ett hemligt tillfälle :-) men bilder o mer om detta kommer upp när personen ifråga fått sitt kort.


Krya på dig Tage

Hugos kompis är sjuk så det fick bli ett krya på dig kort till honom i glada färger (Han är ju lite över 1 år, precis som Hugo)
en bild till på framsidan....


och en inuti...


Flyttkort

Den 21 maj - 09 började jag göra flyttkort inför vår flytt till parhuset i ingared. Framsidan ser ut så här (Baksidan kommer jag att fixa till när tid finnes & då även göra fler kort, hittills har jag gjort 5 st likadana ex av kortet.)
( Mer om vårt husköp läser ni om på http://viktoriahelenasliv.blogg.se )


Blomma

Har testat att göra en blomma med hjälp av några delar ifrån mallen som finns på "misscutiepies80s" blogg.
Resultatet ser ni här.


Beställning

Nu ska tjejen ha fått sitt dopkort som tidigare skrivits om i inlägget från 2009-05-03 @ 11:48:16


Håll ut

Jag har två kort som ska visas här på bloggen efter att personerna ifråga fått dem så håll ut lite till, alla mina härliga blogg läsare. Nu hinner jag inte skapa så mycket nytt vi har ju köpt hus och flyttar in senast 26 juni så nu är det stor rensning hemma och packa + planera inredning som står högst på listan. Så kan bli lite ödsligt här men ni kan ju också kolla in min andra blogg om mitt liv, http://viktoriahelenasliv.blogg.se varmt välkomna in dit med. Kram på er alla! Men ska dock försöka klämma in en produktion av lite flytt/adress-ändringslappar så alla kan veta vart vi kommer bo. :-)

Hjälp

FIRA Minibyrå med 9 lådor
(Bild ifrån IKEA´s hemsida)

Hjälp mig, när jag kollade runt bland en massa bloggar så hittade jag denna från IKEA som ngn tjej smyckat ut så vackert men nu minns jag inte vem o hennes blogg? :-( Kan ni hjälpa mig, vem var det o adressen? Har ju själv köpt en sådan nu och vill få lite insperation :-)

Blogg-godis


Inky Wings har en blogg-godis just nu. http://inkywings.blogg.se/2009/may/blogg-godis.html#comment

På dopdagen


Kan inte ta fler kort med vår kamera vi har lyckats proppa den med bilder så nu fick jag scanna in kortet jag skapat så bilden vart inte direkt toppen o färgerna ljuger lite men men... ni ser nog ändå, bakgrunden är vit.


Grattis Albin 1 år!

Hugos kompis Albin har fyllt 1 år. Kalas idag och då fick han bla. detta kort jag skapat.


framsidan


och baksidan


Scrapbooking

Efter en lång tid utan LO`s och istället en himla massa kort så slank jag emellan med denna LO. :-) Härligt att få skapa LO ibland också.
Texten är embossad och den är mer lila än bilden vill visa.


Kort - Grönt är skönt


Kort i blått


Skapade detta blå drakkort idag.

Inköp

Har handlat en hel del nytt till mitt pysslande men orkar dock ej ta massa kort på det så sorry.

Kort

Ikväll gjorde jag ett "bara-för-att" kort, här kommer bild på det.


Beställning

Igår fick jag in en beställning på ett dopkort så det ska jag börja pyssla med snart. Foto kommer upp när mottagaren fått kortet.

Dagbok 2009

Fixar i min blogg

Just nu fixar jag med denna blogg och den kan därför se lite annorlunda och konstig ut, men ska försöka jobba på det så snabbt som möjligt så den till slut blir ännu bättre. Hoppas ni har överseeende med detta. Mvh Viktoria!

Det inlägg jag tar bort ifrån denna blogg hamnar istället på min andra (nystartade) blogg http://viktoriahelenasliv.blogg.se/

Har startat denna blogg för att renodla min första blogg från annat än det som har med mitt pysslande att göra, alltså blir http://viktoriahelena.blogg.se/ en ren pysselblogghttp://viktoriahelenasliv.blogg.se/  kommer bli om allt det andra i mitt liv.

Anledning? Jo, jag tyckte det vore bättre & ser bättre ut med en renodlad pysselblogg för er, mina kära kunder, det ska bli lättare att orientera sig i bloggen för att se & ev, köpa mina kort & allt annat pyssel jag skapar. :-) Ska nu ägna tid åt att i första hand lägga över allt det som passar bättre från den första bloggen till denna andra bloggen. 2009-05-02 @ 08:38:39 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (5) Trackbacks (0)


Inköp

 
Idag handlade jag allt detta + ett par cellofanpåsar men dem tog jag inte bild på.

 
och två närbilder (klicka på dem för att se dem större) 2009-04-04 @ 23:01:42 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Foto på mig från den 28 mars - 09

2009-04-04 @ 11:52:48 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (4) Trackbacks (0)


18 mars - 09

 
Inköp.

2009-03-25 @ 08:23:42 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Lite bilder på mina inköp från den 14 mars - 09

 
 
 
Tror det var 6 st av de gula papprerna jag köpte för att ha till ett speciellt ändamål med scrapbooking.
 
2 st. papper bak & framsidor.


sorry att bilderna ej lagts upp fören nu. Men det har varit så enormt mycket hela tiden så... 2009-03-23 @ 19:53:06 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (1) Trackbacks (0)


Nordiska stämpel & scrapmässan i bilder & lite ord

Klicka på de små bilderna för och se dem större.

    
I kön till mässan.  

   
 
På mässan var det massa folk, kanske en aningens för mycket men men...


Jag, i havet med valet av en himla massa fina blommor :-) Det blev två st. förpackningar som följde med hem :-)

Och min inköp kommer här nedan...

                  
Stjärnor & rosa & grönt band        


Mini glue dots, två nya knivar till min fiskars skärmaskin, detaljsax & silver/vita pärlor

             
Embossingpulver i lila & blå 


       Lite fler band...                 

  Och fler band...     

  
Och stämplarna jag köpte

                      
Hjärt stans      
       

Ez-mount, Blommor & lim  


Fler snören         
               

Pärlor & 3D kuddar.  


Papper 2009-03-08 @ 13:27:25 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Nordiska stämpel & scrapmässan

Idag var vi på Nordiska stämpel & scrapmässan i göteborg jag & min familj. En toppendag med många härliga inköp. Tänkte lägga upp bilder så snart jag hinner & orkar. Lägger just nu över från kamera till dator men sedan är det nog dags & sova, vaknade 5 på morgonen & kunde inte somna om, tänkte bara på vad jag behövde inhandla i scrapmaterial & funderade på om jag behövde & i så fall vilka färger av cardstock. Så efter att jag varit vaken ngn timme så gick jag istället upp & sorterade & kollade mitt cardstock respektive mönstrade pappersarkiv :-) så vart de fint i dessa boxar med papper också & jag fick en klar överblick att det faktiskt inte behövs speciellt mycket, två mörkblå papper & ett lejon stark orange :-) Men resten av inköpslistan var ju lång så :-) Fick inte tag i allt men mycket :-) Är jättenöjd! Så nu ikväll har jag tagit hand om alla inköp & placerat ut & i lådor omkring mitt scraputrymme. Jag fixade också en gemensam "hängare" för alla mina vackra band gamla som nya. Syns bättre så än i en glasburk som jag hade dem i innan. :-) 2009-03-07 @ 23:36:44 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Imorgon bär det iväg på mässa

Imorgon ska jag dra med min familj på nordiska stämpel & scrapmässan i göteborg. :-) Ska bli så kul. Vi var där en gång förra året en hel dag & hade det så bra. :-) Älskar dessa scrapmässor. Hittills endast varit en gång på denna som jag sagt & en gång på mässan i Partille. Har en stor inköpslista med mig denna gång så man vet mer vad man ska kolla efter :-) Nej nu ska jag nog sova & ladda inför morgondagen. :-) 2009-03-06 @ 22:19:43 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Butiksförsäljning

Yes, idag var jag nere med mina kort i barnbutiken i partille centrum (den utanför allum på torget) och de ville sälja mina kort. Så enormt stort & kul, känns helt underbart :-) stolt att det gillar mina kort. :-) Så får man se hur det går. 2009-03-05 @ 21:48:29 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Inköpt


Igår köpta jag lite vackra papper för scrapbooking & kortmakeri :-)

2009-02-18 @ 10:37:40 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Bildspel

Idag har jag fixat med ett bildspel på datorn av alla de kort som jag skapat med bilder. Får se om jag lägger upp bildspelet här i bloggen vid ett senare tillfälle, tror jag ska göra det :-) 2009-02-17 @ 21:08:49 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Fråga & Svar

Jag har fått frågan - Varför jag lägger svart över Hugo på bilderna?

Mitt svar är enkelt - På internet kan alla komma till & Jag vill helt enkelt inte att någon pedofil ska få tag i bilder på min älskade son.
Hade världen sätt annorlunda ut & det inte funnits konstiga typer som pedofiler, barnponografi osv.
Ja då hade jag kunnat lägga ut mina bilder på världens bästa kille som gör mig så stålt, min son Hugo!
Tyvärr så är det inte så i denna världen så då får jag hålla bilderna på mitt barn ifrån alla konstiga typer.

Så att alla nu vet att jag hade så enormt gärna visat min prins för hela universum för han är det bästa som finns på jorden men pga alla typer som finns därute så låter jag bli.

Kram på er alla mina blogg läsare, ni är underbara!

2009-02-14 @ 21:43:15 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Beställningskort

Idag blev det klart, mitt första beställningskort. :-) Har tänkt & arbetat enormt noggrant & mycket på det. Underbart kul. Lägger upp bild så snart personen ifråga har fått sitt kort. 2009-02-13 @ 20:40:37 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Beställning

Har nu fått min första beställning på kort. (Igår om jag inte minns fel) Tidigare har jag sålt redan gjorda kort men nu är det alltså en person som beställt helt efter speciellt ändamål så det känns toppen kul :-) Har funderat fram & tillbaka på hur det ska se ut & börjar få en bild på det nu så hoppas på att sätta ihop det imån eller så. :-) 2009-02-06 @ 22:33:15 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Inköpt

Jag har handlat lite för ett par dagarsedan. Kolla in mina nya grejer till scrapbooking & kortmakeri!


Inköpt i Partille. Snören 3 olika, Kallegrafi penna i svart, Papper brun, svart, blå.
& närbild på snörena kommer nedan..


Och inköpen från Alingsås kommer här. Embossing - Vit, snören 4 st. Papper 25 st enfärgade cardstock, 2 st med lite prickigt mönser i & 1 med blommotiv & andra sidan randigt.

och en närbild på framförallt de papprer med prickar i sig ... blå o lila. Kolla längst till höger...


Och så gick jag till en sy butik i Alingsås & köpte dessa vackra snören...


Så det var mina senaste inköp med ord & bilder! Kram på er alla! 2009-01-31 @ 23:27:11 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)


Dagbok 2009

Den 4 Jan - 09 kl 9:54
:-) Har ju lovat lägga upp bilder på mina scrapprelaterade julklappar exempelvis :-) & jag håller alltid mina löften det ska ni veta! 
Kl: 10: 57 Så, nu är alla foton på plats i bloggen nedan ser ni dem.
Alla mina fina dies tomten kom med


de andra sidorna..           denna sida finns det två utav.
 

Pärm för stämplar  Pärm för stämplar &
Pärm + "papper" för stämplarEmbossing & fön & stämpeldyna
Embossing + fön + stämpeldyna 

2009-01-03 @ 21:20:37 Permalink Dagbok 2009 Kommentarer (0) Trackbacks (0)
Kort forts.

Nu har syrran & hennes kille flyttat till en större lägenhet & de har fått sitt inflyttningskort så här kommer bild på detta.

 
Som ni säkert förstår är basen på kortet tänkt o gjort som det stämplade huset. Texten lyder "home is where the heart is"
Man öppnar kortet från kortsidan under texten "home...."

RSS 2.0