Tips

Vill ni se bilder på vårt sovrum, före tapetsering & efter tapetsering Kolla in min andra blogg; http://viktoriahelenasliv.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Diana

Det blev riktigt snyggt, fondtapeter är ursnygga!Sv: Det kostar inget att gå med i bloglovin du bara blir medlem där, reggar din mail. Sen är det bara att lägga till dina favoritbloggar, så kan du sen se när varje blogg gjort en uppdatering. Jag som följer typ hundra bloggar tycker det är toppen att slippa memorera alla jag vill titta in hos.

2010-05-03 @ 18:11:57
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Hej Viktoria!

Jag lovade ju att kolla upp det här med Photoshop och det har jag nu gjort.

Min pojkvän har versionen Photoshop CS2 (på engelska). Själv har jag en tidigare version, nämligen Photoshop CS (på svenska). Alla versionerna är nog bra. Man lär sig programet ganska snabbt, så det spelar nog ingen roll vilken version du väljer.

Kom ihåg att det är roligt att jobba i Photoshop. Även om det kanske inte går så lätt i början, kommer du lära dig efterhand. Om jag kan hjälpa till, är du välkommen att fråga. Annars kanske du har någon i din närhet som kan hjälpa dig?

En sista sak innan jag avslutar: var försiktig när du laddar ner, så du inte får hem ett virus. Det vore så tråkigt.

Stort lycka till!

Kramar

2010-05-03 @ 21:02:01
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Inga problem alls. Bara glad att jag kan vara till hjälp. Lycka till! Det är bara att fråga vid behov, så försöker jag hjälpa dig så gott jag kan. :)

Kram

2010-05-04 @ 20:25:26
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0